Solutii individuale pentru fiecare proiect

Scoli

Școli sigure fără bariere; soluțiile de proiecte ale grupului GU îndeplinesc cele mai stricte cerințe, dar sunt de asemenea, foarte rezintente la exploatare intensa.

Hoteluri

Standarde riguroase care trebuie îndeplinite, dar nu în detrimentul unui mediu plăcut și un grad ridicat de confort? Puteți realiza acest lucru cu soluțiile proiectului pentru hoteluri.

Cladiri de birouri

Soluțiile de proiecte GU din grup combină estetica și arhitectura reprezentativă cu funcționarea eficientă a clădirii.

Centre comerciale

Relaxați-vă și faceți cumpărăturile în siguranță, știind că puteți evacua clădirea în caz de urgență: grupul GU combină o experiență de cumpărături și securitate sub un singur acoperiș.

Aeroporturi

Operațiunile liniilor aeriene și siguranța pasagerilor: toate sunt rezolvate în mod eficient de soluțiile pentru proiecte ale grupului GU.

Facilitati de ingrijire

Fiabile, convenabile și fără bariere: Soluțiile de proiecte ale grupului GU asigură o calitate înaltă a vieții și a mediului de lucru în casele de îngrijire.

Spitale

Grupul GU transformă spitalele din clădirile utilitare în centre de sănătate moderne – în beneficiul lucrătorilor și al pacienților deopotrivă.

Complexe rezidentiale

Protejarea calității vieții și menținerea valorii clădirii: grupul GU aduce eficiență energetică și securitate în clădire.

Case

La apăsarea unui buton, prin amprentă digitală sau aplicație: grupul GU suportă traiul inteligent – pentru o securitate sporită în casă.

Cei care doresc să transforme viziunile arhitecturale în realitate necesită soluții tehnice potrivite. Prin urmare, arhitectii și proiectantii depind
de grupul de companii Gretsch-Unitas: ca unul dintre lideri de piață internaționali pentru tehnologie de ferestre și uși, precum și pentru sisteme de automatizare a intrarilor in cladiri precum si de control acces. Experiența noastră este fondată pe o traditie veche de 100 de ani a companiei noastre, care a susținut întotdeauna inovație, progres și rentabilitate. Respectand principiul nostru „Securizarea tehnologiei pentru dumneavoastră”, noi susțineți clienții noștri de la planificare până la implementarea soluțiilor automate pentru sisteme cu uși de intrare, fie că sunt construite, renovate sau retrofitarea proiectelor. Cel mai potrivit sistem poate fi selectat după cum se cere dintr-o multitudine de posibilități tehnice și creative.GU Automatic GmbH prin Dena Asis SRL este partenerul de încredere pentru aceste proiecte.

image--002

USI CULISANTE

image--004

USI CU CONTROL ACCES

image--001

SISTEME INTEGRAL DIN STICLA

image--005

USI ROTATIVE

image--003

OPERATOR USI BATANTE

Consultanta pentru proiecte

Datorita complexitatii proiectelor de automatizare, va rugam sa ne contactati pentru a discuta solutia individuala pentru proiectul dvs.

Va vom oferi o solutie tehnica optima, vom furniza elementele de automatizare, va vom sprijini in implementarea solutiei.

Contactati-ne!

DENA ASIS - furnizorul tau de incredere

PRODUSE

SOLUTII
SERVICII