RWE1

Sistemele de ventilație de evacuare a fumului și căldurii ca o componentă importantă a conceptului preventiv de protecție împotriva incendiilor
Incendiile și dezvoltarea asociată căldurii și fumului sunt încă cea mai mare amenințare pentru oameni și clădiri. În fiecare an, multe persoane mor în dezastrele de incendiu, incendiile produc, de asemenea, pagube enorme asupra proprietății. Totuși, amenințarea pentru oameni și clădiri nu provine numai de la foc și căldură, dar mai ales de la fum și la fumurile toxice care apar.
Din acest motiv, extragerea rapidă și sigură a fumului este extrem de importantă. Acesta este locul în care sistemele de extracție a fumului și căldurii ca componente ferme ale unui sistem preventiv de protecție împotriva incendiilor joacă rolul lor cel mai important: evacuarea gazelor de incendiu, a oxizilor periculoși și a energiei termice în atmosferă în cazul unui incendiu. În acest fel, nivelul fumului este menținut scăzut în rutele de evacuare și salvare, permițând astfel salvarea neasistată și asistată! În plus, acest lucru evită încărcarea termică impusă structurii clădirii de gazele de foc fierbinte care duce la deteriorarea clădirii.

Aveti intrebari suplimentare? Contactati-ne!

0728 304 500

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!

Vezi pagina producatorului

Datorita schimbarilor tipurilor de feronerie, a evolutiei continue a sistemelor de inchidere, va recomandam sa vizitati pagina producatorului unde aveti informatii complete si la zi. Tot de pe pagina producatorului puteti descarca fise tehnice, desene si planse cu detalii de executie si montaj, precum si alte tipuri de informatii.
Vezi detalii…

DENA ASIS - furnizorul tau de incredere

PRODUSE

SOLUTII
SERVICII